Tri najveće zablude u vezi sa nanošenjem kreme za sunčanje

Izvor: Svet, 27.Maj.2016, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri najveće zablude u vezi sa nanošenjem kreme za sunčanje

Zaista je teško za poverovati da u 21. veku još uvek možemo da čujemo izjave kao što su: “meni ne treba krema za sunčanje, ja brzo pocrnim” ili “ja ne koristim kremu jer onda ne mogu da dobijem boju tena koju želim”. Krema sa zaštitnim faktorom nije, i nikad nije ni bila, krema koja će nam pomoći da se bolje osunčamo i izgledamo privlačnije, već važan sastojak svakog nesesera koji će našu kožu zaštititi od štetnih sunčevih zraka i mogućnosti kožnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << oboljenja s kobnim posledicama. Ovo su tri najveće zablude u vezi sa njenim nanošenjem.
Foto: Guliver/Thinkstock Krema sa zaštitnim faktorom vam treba samo na moru
Jedna velika zabluda je nanošenje kreme sa zaštitnim faktorom samo na plaži. Vrlo je jednostavno zaključiti da je sunce isto i na moru i u gradu, baš kao i štetni zraci koji dopiru do naše kože. Zato je važno zaštititi se u svim prilikama u kojima je naša koža izložena suncu, bilo to jedrenje ili roštilj u gradu. Dobro je zapamtiti i da snažni zraci prolaze i kroz oblake, pa se treba zaštititi i ako prognoza nije tako sjajna.
Pročitajte još i… Greške koje žene često prave zarad lepšeg izgleda

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tri najveće zablude u vezi sa nanošenjem kreme za sunčanje

Izvor: Scandal.rs, 27.Maj.2016

Krema sa zaštitnim faktorom vam treba samo na moru..Jedna velika zabluda je nanošenje kreme sa zaštitnim faktorom samo na plaži. Vrlo je jednostavno zaključiti da je sunce isto i na moru i u gradu, baš kao i štetni zraci koji dopiru do naše kože. Zato je važno zaštititi se u svim prilikama...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.