Transfer godine: Olja Karleuša napušta Grand zbog Bobana Rajovića!

Izvor: Svet, 27.Maj.2015, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transfer godine: Olja Karleuša napušta Grand zbog Bobana Rajovića!


Boban Rajović je pre par meseci pokrenuo svoju izdavačku kuću a već je okupio odličnu ekipu saradnika. Sve je više njegovih kolega koji žele da njihov CD izađe upravo pod etiketom Rajovićeve izdavačke kuće. Jedna od njih je i atraktivna Olja Karleuša. Ona je nedavno potpisala ugovor sa BR:Enter Music-om.

“Uhvatili ste me na delu. Upravo smo ozvaničili našu saradnju, na obostrano zadovoljstvo. Boban i ja se znamo dugo, prijatelji smo a sad kad >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je otvorio izdavačku kuću to je nekako i bio logičan korak, da započnemo saradnju. Uostalom, od njega sam dobila ponudu koja se ne odbija.”, kaže Olja

“Olja je moja dobra prijateljica i veliki je radnik i profesionalac u poslu tako da je meni pravo zadovoljstvo potvrditi da je od danas i ona dio moje izdavačke kuće”, pohvalio nam se Rajović, vešto izbegavši odgovor na pitanje: Kakvu to ponudu Olja nije mogla odbiti.

Iako nam ni Olja a ni Boban nisu želeli otkriti detalje ponude verujemo da je zaista primamljiva s obzirom da je Olja tako lako donela odluku da nakon punih deset godina saradnje ode iz Granda.  Ono što smo uspeli da saznamo je to da su pesma i spot već završeni i premijera se očekuje ubrzo. Pesma nosi neobičan naziv “Mazohista”, a kako kaže Olja i spot je prilično intrigantan, u što ćemo se uveriti uskoro.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Transfer godine: Olja Karleuša napušta Grand zbog Bobana Rajovića!

Izvor: Scandal.rs, 27.Maj.2015

Boban Rajović je pre par meseci pokrenuo svoju izdavačku kuću a već je okupio odličnu ekipu saradnika. Sve je više njegovih kolega koji žele da njihov CD izađe upravo pod etiketom Rajovićeve izdavačke kuće. Jedna od njih je i atraktivna Olja Karleuša. Ona je nedavno potpisala ugovor sa...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.