Top 10: Ovo su najveći filmski promašaji u 2014. godini

Izvor: Svet, 22.Dec.2014, 01:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Top 10: Ovo su najveći filmski promašaji u 2014. godini

Kraj godine nije rezervisan samo za “najbolje od najboljih” liste. Provuče se tu i po koja lista velikih grešaka koje smo pravili, čisto da se podsetimo na šta smo traćili svoje vreme u 2014. godini.
Tim povodom američki magazin Tajm napravio je listu najlošijih filmskih ostvarenja koje je publika mogla da gleda u bioskopima tokom 2014. godine. Ukoliko i vi imate neku anti-preporuku da dodate, polja za komentare su vam “širom otvorena”. Čisto da znamo šta da zaobiđemo u trenucima >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << tradicionalno lošeg novogodišnjeg televizijskog programa.


10. Hateship, Loveship
Iako je polazna osnova bila i više nego odlična, jer je delo zasnovano na hvaljenom književnom predlošku Nobelovke Alis Manro, realizacija je negde zapela. Čak ni to što se talentovana Kristen Vig odlučila da izađe iz svoje uobičajene uloge nije urodilo plodom.
Ostale filmske promašaje pogledajte na sledećim stranama…

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.