Tom nije video Suri 800 dana!

Izvor: Prva.rs, 26.Nov.2015, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tom nije video Suri 800 dana!

Na osnovu navoda pojedinih izvora američkim medijima, glumac Tom kruz nije prove ni trenutak vremena sa svojom devetogodišnjom ćerkom u poslednje dve godine, tačnije 26 meseci ili 800 dana. Glavni krivac je, naravno, njegova kontroverzna religija Sajentologija. 
"The National Enquirer" talp navodi da se Tom drži na distanci od ćerkice i bivše žene Kejti Holms te da mu očigledno nedostaje interesovanje da bude deo njenog života.
"On se uopšte ne čini zainteresovanim za svakodnevni >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << život Suri", izjavio je za ovaj list jedan od izvora i dodao: " Kejti se trudi da joj pruži sve, ali ne može da bude zamena za oca".
Izvor je takođe dodao da ovakva situacija traje veoma dugo.
"Tom nije viđen u javnosti sa svojom ćerkom preko dve godine. To je petina njenog života!".
I da, činjenica je da više od dve godine niko nije uspeo da fotografiše Toma sa ćerkom, a dok je bio u braku sa Kejti fotografije su izlazile gotovo na dnevnom nivou.
Veruje se da je razlog ovakvog sleda događaja to što se Kejti suprotstavila Tomovoj religiji te da članovi Sajentološke crkve žele da ga drže na distanci od negativnih uticaja.
Mediji takođe navode da je Tom dok je radio promociju poslednjeg dela filma "Nemoguća misija" bio samo nekoliko blokova udaljen od Suri, ali da ipak nije otišao da vidi ćerkicu.
Bivši član ove crkve, Mark Hedli, je u aprilu o najpoznatijem članu Sajentologije izjavio:
"Veoma je verovatno da Ton ne želi da vidi Suri jer misli da Kejti i njena porodica govore nefativno o njemu i Sajetnologiji".
Tom je prve navode medija, od pre godinu dana, da ne viđa svoju ćerku demantovao tvrdnjama da se njih dvoje vide daleko od očiju javnosti i iza zatvorenih vrata, a povodom novih tvrdnji se još uvek nije oglasio. 


Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.