To je gazdarica: Lepa Brena sela u krilo Petru Mitiću

Izvor: Scandal.rs, 03.Maj.2015, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

To je gazdarica: Lepa Brena sela u krilo Petru Mitiću

Lepa Brena napravila je haos na bini pre nekoliko dana. Naime, kada je Lepa Brena zapevala, Popović je poređao pevače da sede ispred nje kao publika. Pevačica je iznenadila sve u studiju svojom gipkošću, kada je izvela pokret koji je bio deo njene koreografije za numeru “Mile voli disko”, a da godine ne mogu ništa folk divi, govori i činjenica da je nogu podigla gotovo u špagu.

Nakon toga, Brena je u toku numere sela u krilo mladom kolegi Petru Mitiću >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << , koji je bio oduševljen njenim gestom, kao i pevači koji su sedeli pored njega. Performans je bio upečatljiv, a ovo izdanje Lepe Brene rado bismo pogledali ponovo.

Više slika pogledajte u najnovijem broju SCANDAL!-a.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.