Težak je to posao! Kasper Smart: Nije lako biti bivši dečko Dženifer Lopez!

Izvor: Svet, 25.Okt.2014, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Težak je to posao! Kasper Smart: Nije lako biti bivši dečko Dženifer Lopez!

Raskidi nisu laki, posebno ako raskidate sa zvezdom kao što je Dženifer Lopez. Pevačicin bivši dečko Kasper Smart u jednom intervjuu progovorio je o njihovoj vezi i priznao da mu nije lako što ga znaju samo kao dečka koji je izlazio sa slavnom pop zvezdom.
“Teško je kada vas gledaju i misle: ‘Dobio si taj posao samo zato što si bio njen dečko’. Pre Dženifer, sarađivao sam i sa drugim velikim zvezdama”, rekao je on.
Pored toga što su bili u vezi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Dženifer i Kasper povezivala je i profesionalna saradnja, pošto je on bio plesač i koreograf pevačicine plesne trupe koja je prati na nastupima. Kasper je istakao da su njih dvoje ostali u dobrim odnosima.
“Dženifer i ja smo dobri prijatelji. Volim i nju i njenu decu, oni su sjajni”, dodao je on.
Autor: Life Content
Foto: JLP

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Kasper Smart: Nije lako biti bivši dečko Dženifer Lopez

Izvor: Story, 25.Okt.2014

Plesač i bivši dečko slavne latinoameričke glumice i pevačice tvrdi da veze sa slavnim ličnostima ipak i nisu tako bajkovite kao što mnogi misle..Dženifer Lopez i Kasper Smart, foto: Profimedia..Prekid ljubavne veze nikada nije lak posao - pogotovo ako vam je devojka slavna Dženifer Lopez. Bivši...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.