Tejlor Svift obeležila muzički jubilej: 10 godina od prvog albuma! FOTO + VIDEO

Izvor: Svet plus, 25.Okt.2016, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tejlor Svift obeležila muzički jubilej: 10 godina od prvog albuma! FOTO + VIDEO

Tejlor Svift je najplaćenija pevačica na svetu, a ovih dana obeležava mali jubilej, 10 godina otkako je izašao njen prvi album.

Iako je na svetskoj muzičkoj sceni tek 10 godina, Tejlor Svift je stekla veliku popularnost i naklonost publike. Sa 14 godina preselila se u Nešvil kako bi se bavila kantri muzikom, a objava debi albuma nazvanog po njoj pretvoruo je u zvezdu. Zahvaljujući singlu "Our song" došla je na prvo mesto kantri top-liste, a zanimljivo je da je upravo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ona napisala pesmu. Samo dve godine kasnije nominovana je za nagradu Gremi za najboljeg novog umetnika. Baš iz tih razloga je veoma sentimentalna, pa je sa fanovima podelila staru fotografiju i napisala:"Pre 10. godina izašao je moj prvi album. Ne mogu dovoljno da vam zahvalim svima na današnji dan, kad pogledam u nazad i svhvatim koliko smo se dobro zabavljali i koliko ste me ohrabrivali da se menjam i napredujem. Ovo je bila velika avantura drugari. Hvala vam beskrajno na svemu".

10 years ago today, my first album came out. I couldn't be more grateful today, thinking back on how much fun we've had and how you've encouraged me to change and grow. It's been such an adventure, guys. Thank you for all of it.

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on Oct 24, 2016 at 12:43pm PDT

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.