Tejlor Svift: Javno sam ponižavana, to nije fer!

Izvor: Scandal.rs, 26.Apr.2015, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tejlor Svift: Javno sam ponižavana, to nije fer!

U intervjuu za najnovije izdanje britanskog Glamour magazina Tejlor Svift, koja je često na meti kritika zbog toga što peva otvoreno o svom privatnom životu, govorila je o problemima u koje je zbog toga zapala.

Sada ne postoji jednostavan način da održim neku vezu“, objašnjava Tejlor dodajući kako je trenutno veoma zauzeta svetskom turnejom.

Dobro je što se sada osećam zaista nezavisno i što su mi prijatelji sve što mi treba“, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << kaže pevačica.

Ona priznaje da joj je žao što je svoju nezavisnost morala da izgradi na malo teži način, prolazeži kroz osude medija i javno ponižavanje.

Kako drugačije možete da nazovete to kada imate dva momka za godinu dana, a svi vas nazivaju osobom koja je luda za muškarcima, i zbijaju šale na račun toga na dodelama nagrada. To je javno ponižavanje. I to nije fer“, tvrdi dvadesetpetogodišnjakinja.

Ona je nedavno povezivana sa škotskim producentom Kelvinom Harisom, što je njena prva veza od januara 2013. godine kada je raskinula sa Harijem Stajlsom.

Tejlor je ranije komentarisala kako su ovakvi stavovi seksistički jer se uvek vezuju za pevačice, iako njeni prijatelji i kolege kao što su Ed Širan i Bruno Mars, pišu pesme o svojim devojkama i ljubavnim neuspesima, ali nikada nisu kritikovani zbog toga.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.