Tanja Savić otvoreno: Ići ću pod nož kad mi deca porastu

Izvor: Svet, 29.Avg.2014, 01:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tanja Savić otvoreno: Ići ću pod nož kad mi deca porastu

Folk pevačica Tanja Savić nema problem da iskreno prizna da ima želju da napravi neke promene u svom izgledu uz pomoć plastične operacije, ali takođe otkriva da je trenutno u tome sprečavaju deca.
Kako je otkrila za emisiju “Premijera”, koja će biti emitovana u petak, strah je da će je deca udariti posle operacije.
“Sve bih operisala. Čekam da mi deca malo porastu, da me ne bi udarili. Ako uradim neku operaciju, nos ili nešto, moram strogo da miruje, a ako me dete povuče, onda ponovo moram da radim nos”, rekla je kroz smeh Tanja.
Izvor: Opera 17
Foto: Life Content

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Radiće korekciju nosa?! Tanja samo čeka da joj deca porastu!

Izvor: Scandal.rs, 29.Avg.2014

Folk pevačica Tanja Savić nema problem da iskreno prizna da ima želju da napravi neke promene u svom izgledu uz pomoć plastične operacije, ali takođe otkriva da je trenutno u tome sprečavaju deca...Kako je otkrila za emisiju “Premijera”, koja će biti emitovana u petak, strah je da će je...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.