Tanja Savić: Nova pesma me je vratila na scenu!

Izvor: Svet plus, 07.Okt.2015, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tanja Savić: Nova pesma me je vratila na scenu!

Nakon izlaska spota za novu pesmu "Đerdani", Tanja Savić dobija pohvale sa svih strana. Jako je srećna što se vratila na muzičku scenu sa pesmom koja je vrlo brzo postala hit.

"Na moje zadovoljstvo, pesma je jako slušana i meni se jako sviđa, samo mi je mnogo žao što ja nemam gde da je promovišem", rekla je Tanja za emisiju "Exkluziv. Dodala je i to da joj laskaju komentari da je naslednica Dragane Mirković, i da sa novom pesmom publiku podseća na jednu od najvećih >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << zvezda.

Tanja na svojim nastupima i snimanjima ide sa svojim suprugom Dušanom, pa zbog toga svoju decu prepušta vaspitačicama, koje ponekad rade i prekovremeno. I nakon nekoliko godina braka, ovaj par deluje jako zaljubljeno i srećno. Pevačica je jako zadovoljna što zajedno sa svojim suprugom može da spoji i ljubav i posao.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.