Tanja Savić: Izgubila sam bitku protiv medija!

Izvor: Poznati.info, 26.Nov.2014, 03:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tanja Savić: Izgubila sam bitku protiv medija!

Tanja Savić shvatila da je izgubila rat protiv medija i da želi pomirenje. Ona danima plače i nema mira zbog naslova koji izlaze po žutoj štampi.

„Okrećem novi list. Ne mogu da ih pobedim nikako. Priznajem da sam doživela poraz od medija, teško mi je ovih dana, plačem… Živ sam čovek, ne mogu da izdržim, već sam pukla. Nisam se lepo izrazila, rekla sam žuta štampa“

“Nisam mislila na sve, već na pojedine medije. Na neke novinarčiće, koji me nerviraju. Nisam mislila na urednike i sve medije… Uostalom, moje je da pevam, ne da pričam“, rekla je Tanja pred kamerama emisije „Glamur“.

Autor:Goran, Foto:Preentscren

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.