Tamara Đurić je krenula da peva zahtevnu pesmu Verice Šerifović, a kada je pustila glas, svi su zanemeli! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Mar.2017, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tamara Đurić je krenula da peva zahtevnu pesmu Verice Šerifović, a kada je pustila glas, svi su zanemeli! (VIDEO)

Tamara Đurić, koja je prošle godine objavila svoj prvi singl "Panamera", već nekoliko meseci se u pevačkim vodama. Kako bi pokazala svima kako peva, ona je na Instagramu objavila snimak na kome se vidi kako izvodi pesmu Verice Šerifović "Ako treba mogu to", koja je, po mnogima, teška za izvođenje.

Đurićeva je počela da izvodi ovaj hit, a kada je pustila glas, očarala je sve i dobila broje pohvale.

Kako to izgleda, pogledajte na sledećem snimku:

Објава коју дели Tamara Djuric (@tamarastar89) дана 24. Мар 2017. у 7:57 PDT

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) TAMARA ĐURIĆ PUSTILA GLAS: Zapevala prezahtevnu pesmu i svi ZANEMELI!

Izvor: Kurir, 25.Mar.2017

...Na svom Instagram profilu objavila je video snimak na kom izvodi pesmu Verice Šerifović "Ako treba, mogu to", koja je po mnogima veoma zahtevna..Nakon ovog video snimka, njeni pratioci su joj uputili brojne pohvale.."Moćna si do bola", "Bravo", "Pokidala si", "Bolja si od Stanije", samo su neki...

Nastavak na Kurir...

Pre 14 godina ceo svet je pevao njen hit “Papi Chulo”, a danas reperka je Lorna neprepoznatljiva i ima OGROMNE GRUDI! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Mar.2017, 20:04

Sada već davne 2003. godine pesma "Papi Chulo" postao je pravi hit u svetu. Ovu numeru izvodi reperka iz Paname Lorna, koja je tada je imala 20 godina...Podsetimo se spota za pesmu "Papi Chulo":....Od kada se prvi put pojavila ova pesma prošlo je 14 godina, a Lorna je za to vreme promenila imidž...Ofarbala...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.