TUŽNA INFO ZA DEVOJKE: Miloš Teodosić “odlepio” za ovom voditeljkom! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Sep.2014, 02:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUŽNA INFO ZA DEVOJKE: Miloš Teodosić “odlepio” za ovom voditeljkom! (FOTO)

- Teo i Sofija su celo veče nazdravljali, uživali, đuskali, šaputali na uvce i primetile su se emocije - kaže izvor sa lica mesta

Košarkaš Milioš Teodosić navodno je “odlepio” za srpskom manekenkom, glumicom i voditeljkom Sofijom Rajović. Teo i Sofi su se upoznali u Madridu, gde je ona bodrila našu reperezentaciju… Nakon toga, počelo je druženje.

Lepotica je slavila sa našima na jednom beogradskom splavu, a Miloš joj se čitavo veče nabacivao.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
- Njih dvoje su na proslavi bili veoma prisni. Non-stop su igrali zajedno, pili, pevali, časkali… Kad god bi joj Teo nešto šapnuo na uvo, ona bi se zakikotala. Veći deo večeri su bili jedno uz drugo i jasno se videlo da su se među njima rodile simpatije – kaže izvor koji je bio na licu mesta.

Foto: Dragan Radojević

Sofija je prokomentarisala ceo događaj.

- Bila sam u Madridu, gde sam upoznala naše reprezentativce. Na proslavu sam došla sa drugaricama, a sa Teodosićem sam pričala isto kao i sa drugima. Nismo se muvali – kaže za “Informer” lepotica.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.