TLZP: Dara Bubamara odlepila na sceni! FOTO

Izvor: Svet plus, 01.Maj.2016, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TLZP: Dara Bubamara odlepila na sceni! FOTO

U večerašnjoj emisiji takmičenja Tvoje lice zvuči poznato, pevačica Dara Bubamara dobila je priliku da imitira čudnog hevi metalca Merilina Mensona i potpuno je razvalila na sceni!

Ni sama Dara u večerašnjoj emisiji Tvoje lice zvuči poznato nije znala kako da opiše ovog izvođača koji godinama šokira publiku svojim neobičnim izgledom: “To mi je nekako, mnogo, mnogo mi je...teško mi je”, kaže Dara i dodaje:  “Totalno je lud, vrišti, skače, pljuje...jedno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << oko mu je belo, drugo ne znam kako, generalno ne volim tako agresivne. Jedva čekam da vidim kako ću da izgledam. Grozan je, užasan, zastrušujuće izgleda..."

Dragana Mirković, koja je specijalni član žirija večeras, bila je oduševljena Darinom imitacijom i rekla je kako se sama ne bi nikad usudila da imitira Mensona, ali da je Dara odradila fantastičan posao. Vlado Georgijev joj je poručio da je znao da u njoj leži mali Menson, dok su Ivan Ivanović i Ana Kokić pohvalili njen trud, a Ivan je još dodao da misli da je Dara najviše uživala u ovoj imitaciji, što je ona potvrdila i to iz razloga što joj je produkcija dozvolila da divlja.

 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.