TALIJA - 8 MINUTA O SREĆI Đuričko: Život je neprestana borba sa samim sobom

Izvor: Kurir, 03.Mar.2015, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TALIJA - 8 MINUTA O SREĆI Đuričko: Život je neprestana borba sa samim sobom

Na pitanje Lune Lu kako uspeva da pobedi sebe, glumac je to objasnio u svom stilu

Glumac Nikola Đuričko bio je gost Lune Lu u prvom Jutjub šouu "Talija - 8 minuta o sreći", koji možete da pratirte samo na www.kurir.rs i Kurir YouTube Kanalu.

"Nisam mnogo puta uspeo sebe da pobedim. Ranije je bilo da nemaš love pa kad dođeš do nje kažeš sebi "Idem da kupim dve pljeskavice. I urnebes se plaća, daj i njega, nije bitno". Sve se svede na tu borbu sa samim sobom", rekao je Nikola.

Pratite Taliju i na Facebooku.

PRATITE TALIJU I NA FACEBOOKU

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

TALIJA - 8 MINUTA O SREĆI Ana Stanić: Maštam o kući u cveću

Izvor: Kurir, 04.Mar.2015, 12:14

Na pitanje Lune Lu kako uspeva da pobedi nesanicu i uspava se, Ana je imala zanimljiv odgovor..Pevačica Ana Stanić bila je gost Lune Lu u prvom Jutjub šouu "Talija - 8 minuta o sreći", koji možete da pratirte samo na www.kurir.rs i Kurir YouTube Kanalu..."Kada ne mogu da se uspavam, maštam o stvarima....

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.