Svinger Damir u “Hotelu Maldivi”: Muževi mi plaćaju da im krešem žene!

Izvor: Scandal.rs, 05.Jul.2015, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svinger Damir u “Hotelu Maldivi”: Muževi mi plaćaju da im krešem žene!

Učesnik “Maldiva” iz Hrvatske Damir Mohorić, priznao da je svinger i da od toga lepo zarađuje.

“Ja taj svingerski seks upražnjavam na plažama u Hrvatskoj. Nahvatam Ruse i Nemce koji mi daju lovu i kao “trpaj mi ženu”. Oni gledaju dok to radim, a onda mi se pridruže. Problem nekada nastane prilikom dvostruke penetracije kad nam se ponosi sudare”, ispričao je Damir i šokirao prisutne.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs <<
Njegova sestričina Barbara potvrdila nam je ovu priču:

“Damira traže parovi koji žele da probaju nešto novo u braku. On ne ide sa svakim u krevet, samo sa onima koji mu se svide. Znam da ga parovi često obasipaju poklonima”, kaže Barbara i nastavlja:

“On se ničega ne stidi, a pre ulaska u rijaliti mi je rekao da mu se sviđaju devojke u kući, tako da verujem da će biti seksa. Možda nas iznenadi i trojkom pošto mu takve stvari mu nisu strane.”

Inače, Damir je u Hrvatskoj isplivao iz anonimnosti kada je u jednoj emisiji depilirao zadnjicu.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.