Svekar Jelene Krsmanović se sam odao!

Izvor: Svet plus, 04.Maj.2016, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svekar Jelene Krsmanović se sam odao!

Prošlo je tačno mesec dana od brutalnog ubistva Jelene Krsmanović, a policija i dalje danonoćno traga za ubicom.

Ipak, kako pojedine situacije ukazuju da je čitav slučaj blizu rešenja, ali i dalje ne postoje materijalni dokazi koji bi ubicu mogli da izvedu pred lice pravde, odnosno da bude uhapšen. Porodica Marjanović i dalje je jedna od najosumnjičenijih, a dodatno je situaciju podgrejao i svekar brutalno ubijene pevačice Jelene Krsmanović, koji se na neki način >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << sam odao da je umešan u slučaj, piše Pink.rs.  Vladimira je prošle nedelje ponovo saslušan u stanici "29 Novembar" zbog ubistva pevačice, a nakon što je izašao iz policije, potrčao je u zagrlja svojoj supruzi Zorici koja ga je čekala  i rekao:

"Zorice, zeznuo sam ih. Izvući ćemo se, izvući. Ne brini, mislim da me više neće dirati", rekao je izvor koji se u tom trenutku nalazio ispred policije, piše Pink. Policija je računala na to da bi Vladimir, verujući da može da se izvuče, mogao da napravi neki pogrešan korak i tako obezbedi novi dokaz kako bi se konačno, nakon više od mesec dana, stavila tačka na to brutalno ubistvo koje je zaokupiralo i pažnju javnosti.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Jelena Krsmanović pre ubistva bila trovana?

Izvor: Svet plus, 05.Maj.2016, 09:32

Prošlo je punih mesec dana od ubistva pevačice Jelene Krsmanović, iako policija danonoćno radi kako bi ovaj slučaj bio rasvetljen, nove informacije dolaze svakodnevno...Prema najnovijim tvrdnjama, sumnja se da je Jelena Krsmanović pre ubistva bila trovana, te je sud zatražio toksikološke nalaze,...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.