Svekar Jelene Krsmanović se oglasio posle ispitivanj u policiji!

Izvor: Svet plus, 05.Maj.2016, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svekar Jelene Krsmanović se oglasio posle ispitivanj u policiji!

Svekar brutalno ubijene pevačice Jelene Krsmanović nakon pisanja pojedinih medija da je sam sebe odao, ponovo se oglasio i dodao da su te priče neistinite, kao i da novinari izmišljaju svakakve priče.

Vladimir Marjanović, svekar ubijene Jelene Krsmanović, ponovo je bio na policijskom ispitivanju, a nakon što je napustio stanicu pojedini izvori naveli su kako je supruzi Zorici rekao da su uspeli da se izvuku i da su ih sve za*bali. Ipak, kako navodi, te izjave nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << tačne i napominje da i oni čSekaju trenutak kada će ubica biti uhapšen: "Čiste smo savesti za razliku od nekih tamo koji lažu da sam rekao ovo ili ono, da sam rekao kako smo za*ebali nekoga… To su reči koje, inače, ne koristim uopšte", rekao je Vladimir za Telegraf

.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.