Sve zna: Golubica uletela u kuću i snela jaje u tiganj! (video)

Izvor: Scandal.rs, 03.Jun.2015, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve zna: Golubica uletela u kuću i snela jaje u tiganj! (video)

Jedan muškarac u Oslu ostao je šokiran kada je došao kući sa posla i video da mu je stan u haosu. Svuda je bilo perja i ptičijeg izmeta, a onda je na šporetu ugledao nešto što ga je šokiralo.

Naime, dok je Stijan Fjeldal bio na poslu, kroz prozor je u njegov stan uletela golubica koji je odlučila da jaje snese, ni manje ni više, nego u tiganj koji je stajao na šporetu.

Stan je bio u potpunom haosu. Goluba sam našao u ćošku sobe, i naravno čim me je ugledao >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << krenuo je da divlja. Počeo je da leti i samo sam razmišljao kako da ga navedem da izleti kroz prozor, a onda sam pogledao u kuhinju i video nešto čudno na šporetu“, rekao je Fjeldal.

Golubica je u tiganj, koji je stajao napolju donela nekoliko grančica, a potom je tu snela i jaje.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Sve zna: Golubica uletela u kuću i snela jaje u tiganj! (video)

Izvor: Svet, 03.Jun.2015

Golubovi uvek traže pravo mesto gde će sviti gnezdo i tako obezbediti svoja jaja. Neretko gnezda sviju na terasi, a ponekad čak uleću i u kuće.. Jedan muškarac u Oslu ostao je šokiran kada je došao kući sa posla i video da mu je stan u haosu. Svuda je bilo perja i ptičijeg izmeta, a onda je...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.