Supruga srpskog fudbalera ponovo trudna? (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 29.Jul.2016, 00:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Supruga srpskog fudbalera ponovo trudna? (FOTO)

Srpska manekenka Jovana Švonja i njen suprug, fudbaler Filip Đorđević, prošle godine u martu su postali roditelji, a najnovije fotografije ove lepotice na Instagramu ukazuju na to da bi uskoro mogli dobiti još jednu prinovu.

Iako par još ništa nije potvrdio, Jovana je pozirala u dugoj elegantnoj haljini držeći se za stomačić, čime je zbunila svoje pratioce.

Budući da je zgodna manekenka u komentaru objave stavila emotikon bebe, još je veća verovatnoća da će >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ona i Filip ponovo dobiti prinovu. Ipak, na ovu temu se Jovana za sada nije oglašavala.

A photo posted by Jovana Djordjevic (@callmelolita) on Jul 28, 2016 at 3:06pm PDT

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Ponosno pokazala stomačić u haljini od koje zastaje dah: Jovana Švonja ponovo trudna! (FOTO)

Izvor: Story, 29.Jul.2016

Lepa manekenka i njen suprug, fudbaler Filip Đorđević, obelodanili su da će kroz nekoliko meseci ponovo postati roditelji.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.