Supruga Nikole Pekovića izgubila bebu?

Izvor: Svet, 19.Avg.2016, 00:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Supruga Nikole Pekovića izgubila bebu?

Poznati košarkaš Nikola Peković oženio je ovog leta osam godina stariju Violetu Milinković, koja je u trenutku venčanja bila u blagoslovenom stanju. Ipak, mladenci su nedavno saznali tužne vesti.
Naime, oni su na pregledu kod lekara saznali da je Violeta izgubila bebu, navodi Kurir. Doktorka iz Pljevalja nije imala simptome koji bi ukazivali da je nešto pošlo po zlu – nije imala bolove, prema navodima poznanika osećala se odlično, te nije ni mogla da nasluti šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << će se dogoditi sa prinovom koju je željno iščekivala.
Violeta je još uvek u šoku. Teško je podnela trenutak kada joj je lekar saopštio da ne čuje otkucaje bebinog srca i da sumnja da je plod mrtav. Počela je da plače i vrišti, a medicinsko osoblje ju je jedva smirilo. S druge strane, Nikola je bio nem, prosto se zaledio i nije mogao ni da reaguje“, rekao je izvor blizak paru za Kurir.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tuga: Supruga Nikole Pekovića izgubila bebu?

Izvor: Scandal.rs, 19.Avg.2016

Poznati košarkaš Nikola Peković oženio je ovog leta osam godina stariju Violetu Milinković, koja je u trenutku venčanja bila u blagoslovenom stanju. Ipak, mladenci su nedavno saznali tužne vesti...Naime, oni su na pregledu kod lekara saznali da je Violeta izgubila bebu, navodi Kurir. Doktorka...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.