Sudije Plesa sa zvezdama: Nema treme, samo uzbuđenje

Izvor: Prva.rs, 13.Apr.2014, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudije "Plesa sa zvezdama": Nema treme, samo uzbuđenje

 
Kao i takmičari i sudije su spremne da ponovo ocenjuju takmičare koji su naporno uvežbavali svoju drugi takmičarski ples.
"Takmičari su se prošle nedelje fenomenalno predstavili tako da očekujem od njih i ovaj put da budu brilijantni", kaže jedina dama među sudijama, Marija Prelević.
Najviše komentarisani sudija, onaj najoštrijeg jezika, Aleksandar Josipović kaže da je jako uzbuđen pred večerašnju emisiju.
"Jako sam uzbuđen posle te „šok“ terapije >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << od komentara, tako da ćemo videti šta će takmičari danas da pruže. Očekujem da će biti kako treba, odnosno se nadam da će biti bolje nego prošli put, ali sada videćemo šta će da pokažu", priča Aleksandar.
Nikola Mandić kaže da ima malu tremu pred večerašnje plesno veče, ali samo iz jednog razloga:
"Imam tremu, ali u smislu da li će svaka sledeća emisija biti bolja. Mislim da smo u prošloj emisiji postavili neke određenje kriterijume, tako da očekujem da večeras budemo još bolji. Što se tiče učesnika, neki su zaista postavili veliki zadatak sebi, i očekujem da u svakoj sledećoj emisiji to podižu, iako mislim da će im to biti u nekom trenutku i teško, jer ipak nekom leže ovi a nekom oni plesovi, sve u svemu videćemo već".
Konstantin Kostjukov od večerašnjeg plesa očekuje mnogo.
"Očekujem da će večeras biti mnogo bolje nego prošle nedelje, jer sad su takmičari već ušli u priču, i verujem da su prebrodili onaj prvi, najteži, korak. Znam da će danas biti mnogo opuštenije, jer su pravi profesionalci", kaže Konstantin.
 

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.