Izvor: Telegraf.rs, 22.Avg.2014, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiven Sigal uči Crnogorce kako da se biju (VIDEO)

Holivudski glumac Stiven Sigal navodno će zajedno sa američkim biznismenom Nilom Emilfarbom otvoriti borilački centar u Budvi, u kome će mladi Budvani imati priliku da uče istočnjačke veštine.

- Crna Gora i Srbija su pogodno tle za razne borilačke veštine, što potvrđuju i rezultati boraca koji dolaze s ovog područja – rekao je Stiven Sigal.

Inače, legendarni glumac i muzičar ujedno je navodno postao i vlasnik luksuznog apartmana na rtu Zavala u Budvi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Kako pišu “Večernje novosti“, ova skupocena nekretnina, povšrine od 15o kvadrata (cena kvadratnog metra se kreće od 6.000 do 8.000 evra), biće useljiva na proleće, međutim, nije još precizirano da li je Sigal kupio taj apartman, ili ga je dobio na poklon.

Foto: Tanjug/AP

Inače, Stiven već neko vreme boravi u Budvi. On je naveo da se zaljubio u “ovo prelepo mesto, stari grad i njegovu arhitekturu, ljude i prirodu”. Najverovatnije, Sigal će igrati u popularnoj seriji “Budva na pjenu od mora”, gde će ukrstiti pesnice sa glavnim likom Savom Bačićem, kojeg tumači Mima Karadžić.

Ovako Stiven Sigal podučava borilačkim veštinama:

Stiven Sigal u akciji:

(Telegraf.rs/”Novosti“)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.