Stanija otkriva za SCANDAL! Kakva mi je to uteha da pevam bolje od Nikolije i Sandre Afrike?!

Izvor: Scandal.rs, 14.Avg.2016, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanija otkriva za SCANDAL! Kakva mi je to uteha da pevam bolje od Nikolije i Sandre Afrike?!

Stanija Dobrojević prezadovoljna je svojim novim projektom! Za samo dva dana njen singl “Glavni akteri” broji stotine hiljada pregleda, a kako kaže za SCANDAL! to je samo početak njene muzičke karijere. Ne obazire se na komentare dokonih starleta koje su očigledno samo ljubomorne na njene uspehe!

Ne znam odakle da počnem?! Oduševljena sam brojem pregleda, drago mi je što je premijera bila kod Saše Popovića u jednoj od gledanijih emisija, kao i što sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << dobila mnogo komplimenata i pozitivnih komentara od kolega sa estrade”!

Možeš li da kažeš da si pevačica i da ćeš jednog dana imati i koncerte?

Za sebe mogu da kažem da sam Stanija Dobrojević, a da li će uz moje ime stajati pevačica, starleta, diplomirani ekonomista, to je sve manje bitno”.

A da li planiraš koncerte?

Ne znam gde će me odvesti ovaj eksperimentalni projekat, možda jednog dana bude i koncerata, videćemo, nikad se ne zna”.

Kako si došla na ideju da snimiš pesmu? Da li si imala tremu i strah da nećeš odraditi sve kako treba?

Znala sam da ću uspeti, dala sam sve od sebe. Što se tiče same pesme i spota dala sam se maksimalno, išla sam i kod Ivane Selakov koja mi je pomogla da je otpevam najbolje moguće. Takođe, za buduće nastupe i svirke, trudim se da izvučem maksimum. Nastojim da se publici svidi i muzika, a ne samo ja, to jest da imaju samo vizuelni doživljaj”.

Da li neke pevačice sa naše scene prepoznaješ u sebi?

“Ne, ja sam neko ko se najbolje zabavlja dok je svoj, odnosno kada sam Stanija Dobrojević”.

Ti si kombinacija koje tri naše pevačice?

Ne kopiram nikoga, sve je svojstveno isključivo meni! Jedinstvena sam, originalna, svoja”!

Milica Pavlović bi trebalo da se zabrine! I ti dobro igraš na sceni, a ona se tako probila, da li treba da se zabrine?

“Zaista mislim da na estradi ima mesta i za mene i za Milicu, trudiću se da pružim svoj maksimum, a videćemo gde će to da me odvede”.

Čujem da je nastala panika na estradi otkad si ti počela da pevaš, šta misliš zašto?

Zbog toga što sam već sedam, osam godina visoko pozicionirana na našem zvezdanom nebu i što im kradem medijski prostor, a svi su govorili ko je ona, šta je ona, čime se ona bavi! Evo, sad konačno imam zanimanje i takvu pesmu koja je hit i takav spot koji mnoge mogu samo da požele, tako da je strah kod određenih pevačica opravdan”!

Snimila si spot u Turskoj. Koliko je sve to koštalo, ipak je u pitanju veliki tim i odliča produkcija.

U pitanju je najbolji tim, savršena produkcija, prelepa destinacija sa sjajnim rizortom gde smo imali lepe kadrove za snimanje. A što se cifara tiče, ovaj singl košta više nego nečiji ceo album. To je najskuplji spot kakav odavno nije urađen na našim prostorima”.

Imaš li već formirane cene za nastupe? Čuo sam da koštaš kao Dara, Goga, Rada Manojlović

Tačno je da nastupi kreću od ozbiljne cifre, ali ću se maksimalno dati u svakom slmislu. I vizuelno, i pevački, ali i igrački, trudićemo se da svima obezbedimo savršen provod”.

Da li smatraš da bi Dara, Rada, Kaća Grujić i druge pevačice trebalo da se zabrinu jer si im ipak ozbiljna konkurencija?

Ne, mislim da uspešne pevačice koje dobro zarađuju ne treba uopšte da se plaše, od njih čak imam i podršku i vetar u leđa, a za ostale nemam komentar”.

Često ti zameraju što ne pokazuješ verenika?

On je svetski čovek širokih shvatanja i podržava me u svemu što radim“.

Maneken je baš prisan sa tobom na mnogim slikama. Je l’ bilo tu nečega?

“Bilo je, snimali smo eksplicitne scene koje su, nažalost, izbačene iz spota. Na kraju smo to ipak izbacili kako bi svi mogli da gledaju spot, čak i devojčice od sedam, pa svi oni do 77 godina“.

Šta se sve dešavalo na snimanju?

Bilo je pre svega zanimljivo, menjala sam različite stajlinge, mejk-ap, zatim različite situacije i sa manekenom, i gde sam sama, i vodopadi, i pin-ap stajl… Čak mi je bilo i žao na aerodromu kada smo sve obavili”.

Kako si uspela da se otkačiš od manekena?

Dečko je bio plaćen da odradi svoj posao profesionalno i to je i uradio, nije bilo potrebe da ga otkačim“. (smeh)

Kako će izgledati tvoji nastupi?

“Igranje, pevanje, komunikacija sa publikom. Planiram da pravim scenski spektakl, već smo osmislili nastupe, imamo repertoar, tim, očekujemo da se publika sjajno zabavi, kao i mi sa njima“.

Kakvi su ti dalji planovi u muzičkoj karijeri?

Uskoro počinjem sa nastupima, a do kraja ove godine možda uradim još jedan singl. Svakako, za sve to vreme, intenzivno ću raditi na sebi”.

Čitam komenare po portalima i jutjubu da si bolje otpevala “Original” od Nataše Bekvalac?

Otpevala sam šaljivu pesmicu Oduvaću Natašu i sve ostale zvezdice, ali to su mediji napumpali. Mislim da Nataši treba da imponuje što sam pevala njenu pesmu”.

Jesi li razmišljala o udaji i deci?

Da, ali ne planiram udaju do 33. Mada, ako se desi ranije, nemam ništa protiv”.

Hoćeš li povući veze da se probiješ muzički i u Americi?

Da, zašto da ne?! Nikad se ne zna gde sve ovo može da nas odvede, kad bismo se potrudili, ne znam dokle su nam granice”.

Da li ti je Kristijan Golubović čestitao na novom poslu?

“S njim nemam nikakvu komunikaciju, ne čujemo se otkad sam mu dala pola svoje nagrade, tu je bio kraj našeg prijateljstva”.

Da li te je ostavio na miru?

Nemam šta više da kažem o njemu”.

Šta misliš o tome što sada mnogi najavljuju snimanje pesama?

“Ne obazirem se ni na koga, samo radim na sebi i furam svoju priču“.

Hoćeš li dozvoliti da ti na nastupu iskoči bradavica kao Dari, na primer, ili vagina kao što se desilo Severini?

Nikad ne znaš šta sve može da ti se desi na bini, tako da ne želim da kažem nikad. Nijedna od njih to verovatno nije namerno uradila”.

A ako ti se desi?

Samo da nema paparaca u blizini, sve drugo će biti OK”. (smeh)

Šta kažu mama i brat na ceo ovaj projekat?

Mama je veliki fan, oduševljena je, imam podršku od njih dvoje. Ovo je inače prvi moj projekat koji oni podržavaju pošto su bili protiv rijalitija i skandala”.

Mnogo se komentariše da bolje pevaš od Nikolije koja mnogo košta, a samo recituje…

“Svi koji mi kažu da sam bolja od Nikolije ili Sandre Afrike, da se zna da mi to nije nikakva uteha, te da ću raditi na sebi ne bih li pružila maksimum”!

Šta ćeš ako gazde klubova počnu da te muvaju?

Imam rajder listu uz pomoć koje ću biti maksimalno zaštićena. Mene će vlasnici lokala viđati samo na bini, jer ja tamo neću ići da pijem piće, već da nastupam”.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.