Stanija bez kočnice: Farmeri su ovce bez stava!

Izvor: Svet, 06.Okt.2015, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanija bez kočnice: Farmeri su ovce bez stava!

Nova bura svađa desila se danas na Frami kada su ukućani dobili zadatak da kažu koga smatraju najvećimi licemerom na imanju.
Dok su drugi navodili imenima, Stanija Dobrojević je imala drugačije mišljenje. Naime, starleta misli da je većina farmera licemerna.
“Licemerne budale su oni koji dele mišljenje svih ostalih. Smatram da ovde ima pet jakih igrača koji imau svoj stav a ostali ljudi su isključeni pa ne iznose svoj stav. Ostali su ovce koji prate i nemaju svoj stav >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i mišljenje. Evo, na primer Bojana, ne smatram da si licemer, ali nemaš hrabosti da izneseš svoj stav pa ispadneš dupljak ili licemer. Tako i Mića. On je napolju čovek lafčina, a ovde ima ulogu koje se druži. Jedva čekam da vidim onog starog Miću”, rekla je Stanija, farmeri nisu krili svoj bes zbog toga što ih je nazvala ovcama.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Jasmina najveći licemer na Farmi 6!

Izvor: Svet plus, 07.Okt.2015, 16:37

U toku današnjeg dana, učesnici rijalitija Farma 6 dobili su zadatak od zadruge da izglasaju najvećeg licemera na seoskom imanju. Ta titula pripala je Jasmini Medenici...Farmeri su dobili zadatak da izglasaju ko je najveći licemer na Farmi. Mnoge maske su pale, i većina je rekla šta misle jedni...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.