Stanija: Moja mladost ne dozvoljava da pamet dođe u prvi plan

Izvor: Scandal.rs, 20.Apr.2015, 00:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanija: Moja mladost ne dozvoljava da pamet dođe u prvi plan

Starleta Stanija Dobrojević se opet našla u centru skandala nakon što su se njene slike, navodno pojavile na jednom stranom sajtu za prostituciju.

“Sumnjam da je profil na tom sajtu napravila jedna ženska osoba. To je podmetačina i nameštaljka kako bi mi ukaljali čast i ugled. Razloge ne bih isticala, ali jasno je da Stanija ima fanove koji je prate na svakom koraku i koji vole da joj vide sliku u novinama, bez obzira šta ispod piše. Prešla sam preko mnogih stvari, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << ali preko ovog ne mogu. Moja majka živi u Rumi, u malom mestu i treba da izađe na ulicu. Ne želi da se ljudi koje volim osećaju neprijatno zbog tuđih nagađanja i laži”, rekla je Stanija.

Ona kaže da joj se nikada nije dogodilo da joj neko priđe sa nepristojnom ponudom, već da uživa ugled i poštovanje na ulici. Dodaje da joj prilaze momci i devojke koji joj govore da je kraljica, da se drži i da ide napred.

“Prilaze mi i devojčice kojima sam uzor. Šaljem samo pozitivne poruke, borac sam i trudim se nešto da stvorim. Jedino na čemu mogu da mi zamere su moje provokativne fotografije. Ja kažem `Ne, nemojte da se slikate kao ja, jer za to treba da budu mnogo jake da bi se nosile sa tim`. Naša zemlja je puna predrasuda, dodala je Stanija za “Naše novine”.

Iako je fakultetski obrazovana, Stanija u prvi plan ističe telo, guzu i grudi, a evo i zbog čega.

“Moja mladost ne dozvoljava da pamet dođe u prvi plan. Sada dominira fizički izgled i to je tako. Ja volim provokativno da se fotografišem. Uživam u tome i može mi se, ali to ne znači da sam prostitutka i to drugima ne daje za pravo da me tako nazivaju”, dodala je starleta.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STANIJA: Mladost mi ne dozvoljava da pamet dođe u prvi plan

Izvor: Kurir, 20.Apr.2015

Starleta Stanija Dobrojević se opet našla u centru skandala pošto su se njene slike, navodno pojavile na jednom stranom sajtu za prostituciju...U jeku priče da se naše devojke bave prostitucijom na dalekom istoku Stanijine fotke su osvanule na jednom stranom sajtu. Ona pak tvrdi da su njene fotografije...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.