Stanija Dobrojević odgovorila na izazov Viktora Živojinovića, evo kako (Video)

Izvor: Svet plus, 21.Avg.2014, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanija Dobrojević odgovorila na izazov Viktora Živojinovića, evo kako (Video)

Stanija Dobrojević odgovorila je na izazov Viktora Živojinovića i priključila se humanitarnoj akciji ledeni izazov, koja za cilj ima prikupljanje sredstava za obolele od Amiotrofične lateralne skleroze (ALS).

Stanija Dobrojević očajna domaćica ili vešta seksi kuvarica? (Foto)

Svi su sa nestrpljenjem iščekivali trenutak kada će se Stanija priključiti akciji nakon što joj je izazov uputio sin naše pevačice Lepe Brene, Viktor Živojinović. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Odevena u donji veš, naša popularna starleta u tuš kabini polila se činijom ledene vode.

Kao sledeću osobu, Stanija je izazvala Jelenu Karleušu, a da li će popularna pevačica prihvatiti igru, saznaćemo uskoro.



Autor: J.B.

Foto: Screenshot YouTube

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Federer i Nadal isprozivali svoje ortake u ledenom izazovu! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 22.Avg.2014, 13:23

Drugi i treći teniser sveta prihvatili ledeni izazov i pridružili se akciji sakupljanja humanitarne pomoći za obolele od amiotrofične lateralne skleroze..Dvojica vrhunskih tenisera, Rodžer Federer i Rafael Nadal prihvatili su Ice Challenge,  humanu akciju kojom se sakuplja novac za lećenje od...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.