Stanija Dobrojević: Svi su me dočekali na nož, ali ja ne odustajem!

Izvor: Svet plus, 30.Sep.2016, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanija Dobrojević: Svi su me dočekali na nož, ali ja ne odustajem!

Iako nije prezadovoljna kako je njen prvi singl prošao kod publike, Stanija Dobrojević rešila je da snimi i drugu pesmu, jer kako kaže nema nameru da odustane od muzičke karijere.

Popularna starleta, ali od nedavno i pevačica, definitivno je rešila da gradi muzičku karijeru, te iako nije publika baš najbolje prihvatila njen prvi singl Stanija nikako ne razmišlja o odustajanju, već nastavlja vredno da radi, te će uskoro ući u studio, kako bi snimila i svoju drugu numeru:  "Svi su me tada dočekali na nož, što je bilo i očekivano, ali nadam se da će se to s novom pesmom promeniti", izjavila je u emisji Exkluziv.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.