Šta to Kraljica Elizabeta ne razume?

Izvor: Prva.rs, 03.Sep.2014, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta to Kraljica Elizabeta ne razume?

Metju Barzun, novi američki ambasador u Velikoj Britaniji, izjavio je za magazin Tatler da kraljicu posebno iznenađuje opsesija slikanja mobilnim telefonom.
Američki diplomata je rekao da mu se Elizabeta II požalila u toku razgovora nakon što joj je predao svoja akreditivna pisma.
"Uglavnom je htela da kaže kako joj nedostaje kontakt očima" sa sagovornicima, koji umesto da razmene neku reč, pokušavaju da s njom naprave selfi.
Kraljičino najpoznatije "iskustvo" sa fotografijama snimljenim mobilnim telefonom datira od ovog leta kada je jedna od učesnica Igara Komonvelta, "uhvatila" nasmejanu Elizabetu II na svom selfiju.
Izvor: tanjug

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.