Šta rođenje nove britanske princeze zapravo znači za monarhiju?

Izvor: Svet, 03.Maj.2015, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta rođenje nove britanske princeze zapravo znači za monarhiju?

Osim radosti svojoj porodici i poklonicima monarhije ćerka princa Viljema i Kejt doneće i neke promene u tradicionalni protokol kraljevske familije. Ona će bitno uticati na dvorsku politiku jer se menja se i linija nasleđivanja krune, ali i na prihode krune Ujedinjenog kraljevstva od turizma, modne industrije.
Nova britanska princeza doneće vojim podanicima kako se procenjuje oko 1,5 milijardi dolara. Rođenje kraljevske bebe značajan je događaj za poznate linije odeće i ostalih >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << predmeta za bebe.
Kada se rodilo prvo dete, sin Džordž svaki odevni predmet koji je nosio mali princ doneo je tom brendu značajno povećanje prodaje, čak i do 30 posto, a već su u planu nove “ružičaste” linije koje će izbaciti poznate modne marke. Rođenje princeze doneće i povećanje prihoda u turističkom sektoru.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.