Šta li Ana kaže na to: Milutin vratio ženu u stan!

Izvor: Svet, 15.Mar.2017, 01:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta li Ana kaže na to: Milutin vratio ženu u stan!

Milutin Mrkonjić je vratio zakonitu ženu u stan iz kojeg je pre dva meseca preselio u hotel!
Dečko Ane Bekute više nije mogao da podnese pritisak javnosti, pa je odlučio da sve vrati na staro, piše “Kurir”.
“Njegova žena nedavno se vratila u stan, u kojem je godinama živela s političarem dok su bili u srećnom braku, i sada je sve u najboljem redu. Štaviše, Mrkonjić je redovno obilazi, što ranije nije bio slučaj. Pomaže joj u svemu, a angažovao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i ženu koja se brine o njenom zdravlju, ali i o kućnim poslovima. Posle turbulentnog perioda Daša je konačno srećna i zadovoljna, a i Mrku više niko ne osuđuje šo ju je nedavno preselio u hotel”, kaže izvor tog lista.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

PREOKRET: Mrka vratio ženu u stan!

Izvor: Kurir, 15.Mar.2017

...Milutin Mrkonjić je vratio zakonitu ženu Dašu u njen luksuzni stan, odakle ju je pre dva meseca preselio u hotel u centru Beograda Kako Kurir ekskluzivno saznaje, dečko Ane Bekute više nije mogao da podnese pritisak javnosti, pa je odlučio da vrati sve na staro..- Njegova žena nedavno se vratila...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.