Šta joj se desilo? Kejt Midlton neprepoznatljiva na naslovnici!

Izvor: Svet, 29.Jan.2015, 01:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta joj se desilo? Kejt Midlton neprepoznatljiva na naslovnici!

Fotografija Kejt Midlton našla se na naslovnici australijskog magazina “Woman’s Day”, ali je njeno lice prilično nesrećno retuširano zbog čega vojvotkinja od Kembridža skoro da ne liči na sebe, odnosno, kako su neki komentarisali, “izgleda kao zombi”.
Ovaj časopis ranije se sukobio sa kraljevskom porodicom kada su objavili fotografije sa medenog meseca princa Vilijama i njegove supruge 2011. godine, iako su svi mediji tada odlučili da ne prate slavni par i >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da poštuju njihovu privatnost.

Ovog puta, urednici su objavili vojvotkinjinu fotografiju sa jednog pojavljivanja u javnosti od prošle nedelje, ali su, čini se, preterali sa fotošopom. Nakon što su čitaoci, ali i celokupna javnost, burno reagovali i iskritikovali magazin zbog ovog poteza, fotografija je obrisana sa njihove Fejsbuk stranice, i objavljena je nova, umerenija verzija.
Autor: Life Content
Foto: Facebook, SIPA

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.