Šta je sve na sebi radila i koliko je koštala transformacija Kloi Kardašijan

Izvor: Scandal.rs, 07.Okt.2015, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je sve na sebi radila i koliko je koštala transformacija Kloi Kardašijan

Kloi Kardašijan se zaista trudila da nam dokaže da je svojim trudom i radom uspela da dovede svoj izgled do savršenstva, ali izgleda da nas je sve prevarila. Ona je potrošila čak tri miliona na razne plastične operacije ne bi li postala zavodljiva cica, javljaju mediji,

Nekadašnje ružno pače Kardashian klana je zaista svojim radom i raznim dijetama uspela da smrša 20 kg, ali je zato debelo platila svog ličnog trenera – tričavih 130.000!

Ona definitivno nije mogla sama da prolepša svoj nos, poveća grudi i podigne zadnjicu. Šuška se da je više puta bila i na liposukciji, a navodna je i samnjila svoj želudac da bi manje jela.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.