Srpske lepotice iz agencije “Models Inc” najzapaženije na Nedelji mode u Milanu

Izvor: Svet, 01.Mar.2015, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpske lepotice iz agencije “Models Inc” najzapaženije na Nedelji mode u Milanu

Na jednom od najprestižnijih modnih dešavanja u Evropi, na Nedelji mode u Milanu, lepota, harizma i stav naših devojaka iz modne agencije Mirjane Udovićić i Danijele Amidžić očarali su najpoznatije svetske modne gurue.
Antonina Petković, odnedavno zaštitna muza Armanija, prošetala je kreacije najprestiznijih brendova – Just Cavalli, Etro, Alberta Ferretti i Philip Plein. Mimo toga, prelepoj devojci iz Čačka pripala je čast da otvori i zatvori modni performans >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Costume National.

Pored Antonine, na istom događaju sve simpatije publike i modnih kretaora pokupila je Irina Đuranović, koja je s velikim ponosom u Milanu ponela Pradine modele.
Imala sam veliku privilegiju da na Nedelji mode u Milanu ponesem modele prestižnog brenda “prada”. Ne mogu da vam opišem koliko sam srećna što sam u potpunosti opravdala očekivanja ljudi koji su me angažovali. Velike pohvale dobila sam i od svetskih dizajnera i modnih kuća kao što su Dolce Gabbana, Dior, Givenchy, Marc Jacobs… I kasting direktori na samoj manifestaciji bili su puni reči hvale za mene, što mi je neizmerno prijalo i još više uticalo na moje samopouzdanje. Ne štedeći komplimente rekli su mi da sam posebna i predivna, a najpoznatiji među njima, kasting direktor Marnija izjavio je da ćemo se još dugo sretati po revijama i kastinzima”, kaže Irina i dodaje da ni slutila nije da će ovako brzim koracima krenuti ka modnom vrhu i imati prilike da sarađuje s najpoznatijim imenima iz sveta mode.

“Veliku zahvalnost za vrtoglavi uspeh na modnoj sceni dugujem mojoj matičnoj agenciji Models Inc. Jedna od direktorki agencije Danijela Amidžić mi je potpuno nesebično ukazala na modni potencijal koji posedujem i predstavila me najvažnijim agentima iz sveta mode. Moji snovi polako počinju da se ostvaruju”, sa osmehom, pravo iz Milana poručuje Irina, kojoj je sledeća stanica Nedelja mode u Parizu.

Izvor i foto: Svet.rs

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Srpske lepotice najzapaženije na Nedelji mode u Milanu FOTO

Izvor: Svet plus, 01.Mar.2015

Na jednom od najprestižnijih modnih dešavanja u Evropi, na Nedelji mode u Milanu, lepota, harizma i stav naših devojaka iz modne agencije Mirjane Udovičić i Danijele Amidzić,očarala je najpoznatije svetske modne gurue.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.