Srpska pevačica zapanjila: Nemam dečka ZATO ŠTO SAM TUKLA MUŠKARCE!

Izvor: Telegraf.rs, 09.Dec.2016, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska pevačica zapanjila: Nemam dečka ZATO ŠTO SAM TUKLA MUŠKARCE!

Pevačica Marina Tadić koja se uvek i ponaša i oblači i govori kao pristojna i smerna, iznenadila nas je izjavom na naše pitanje o njenom detinjstvu.

Naime, konstatovali smo da smo čuli kako se kao devojčica tukla sa dečacima, a ona je priznavši da jeste rekla i da je to verovatno razlog iz kog je danas sama.

Foto: Telegraf

- Zato što sam tukla muškarce, od tada vučem lošu karmu pa mi sada ne prilaze - sa osmehom je istakla Marina koja je takvo ponašanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << objasnila time što mrzi nepravdu.

Foto: Telegraf

- Uglavnom sam tukla muškarce, uvek sam branila slabije. Tada sam, kao i sada užasno mrzela nepravdu, pa sam morala da isteram sve na čisto! To radim i danas, samo što se ne tučem već zrelije rešavam stvari - objasnila je zgodna Marina.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.