Srpkinja prva pratilja na izboru Miss World Europe!

Izvor: Tracara.com, 03.Mar.2015, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpkinja prva pratilja na izboru Miss World Europe!

Prva pratilja na internacionalnom takmičenju! (foto: CMA) Model Crystal Model Agency Maja Tomić na izboru za Miss World Europe održanom u prestonici Libana, Bejrutu,u konkurenciji od 30 zemalja zauzela je visoko drugo mesto i ponela titulu prve pratilje. Maja je rođena u Kraljevu, ima 20 godina i modelingom se bavi već 4 godine. Već 3 godine uspešno gradi krijeru u Indiji, gde je snimila mnogobrojne kampanje i reklame.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

U Srbiji je osporavaju, a u Libanu je dočekali kao kraljicu!

Izvor: Tracara.com, 03.Mar.2015

Srpska lepotica u Libanu dočekana kako joj i dolikuje! (foto: Facebook) Srpsku lepoticu Dijanu Milojković, koja je na takmičenju World Next Top Model 2014 u Bejrutu osvojila čak dve titule Miss Europe i Miss Sport, u Srbiji osporavaju, a u Libanu se prema njoj ophode na način na koji zaslužuje. Naime,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.