Spin of jedne od najpopularnijih serija u svetu u Srbiji samo 24 sata nakon američke premijere

Izvor: Scandal.rs, 31.Mar.2015, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spin of jedne od najpopularnijih serija u svetu u Srbiji samo 24 sata nakon američke premijere

Robert Kirkman, Gejl En Hurd, Greg Nikotero i Dejvid Alpert, glumci u seriji “Okružen mrtvima” (The Walking Dead), su izvršni producenti novog serijala koji, kao i original, proizvodi AMC Studios. Dejv Erikson (“Marko Polo”, “Sinovi Anarhije”), koji je koproducent i koscenarista pilot epizode zajedno sa Kirkmanom, je izvršni producent i menadžer serijala. Glavne uloge će tumačiti Klif Kertis (“Nestali”, “Kriminalne veze”), Kim Dikens (Iščezla, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << “Sinovi anarhije”), Frenk Dilejn (Hari Poter i Polukrvni Princ) i Ališa Debnam Keri (U srcu oluje).

Radnja novog serijala će se dešavati u Los Anđelesu i fokusiraće se na nove likove i zaplete. Prva sezona obuhvata šest jednočasovnih epizoda i biće premijerno prikazana na kanalu AMC u drugoj polovini godine. Emitovanje druge sezone planirano je za 2016. godinu.

Oduševljeni smo što ćemo publici širom sveta doneti ,Fear The Walking Dead“ samo 24 sata od američke premijere, kako bi ljubitelji mogli zajedno da iskuse uzbuđenje jedne od najpopularnijih serija ove godine ekskluzivno na kanalu AMC Global,” rekao je Brus Tuman, Predsednik mreža AMC i Sundance Channel Global.

AMC je autor nekih od najprivlačnijih programa na televiziji poslednjih godina, a ova nova serija će se savršeno uklopiti sa popularnim filmovima i ekskluzivnim originalnim serijama prikazanim na mreži” dodao je.

AMC Networks rebrendirao je svoj MGM kanal u AMC prošle godine. Ovo rebrendiranje označilo je prvu distribuciju van Severne Amerike za AMC, jedan od najpopularnijih i najnagrađivanijih brendova na polju televizije. Od tada je AMC lansirao lokalne verzije kanala preko stotina kablovskih i satelitskih platformi širom Evrope, Latinske Amerike, Azije, Afrike i Bliskog Istoka. Uz ove kanale publici širom sveta omogućeni su i AMC VOD (Video na zahtev), HD (TV visoke definicije) i “TV bilo gde” servisi.

Osim što premijerno prikazuje originalne programe snimljene u studijima čiji je AMC vlasnik, AMC Global takođe prikazuje popularne filmove iz najvećih svetskih filmskih biblioteka.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Najavljen Spin off serije „The Walking Dead“

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 01.Apr.2015, 11:07

ADVERTISER-SERBIA.COM / Naslov jedne od najpopularnijih drama ove godine, „Fear The Walking Dead“, objavljen je pre ekskuzivne premijere serije, koja će se prikazati u drugoj polovini godine na AMC kanalima širom sveta >>>

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.