Spektakl u Kombank Areni: Tropico bend raspametio Beograđane! VIDEO

Izvor: Svet plus, 17.Apr.2016, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spektakl u Kombank Areni: Tropico bend raspametio Beograđane! VIDEO

Tropico bend protekle večeri održao je koncert za pamćenje u prepunoj Kombank Areni.

Za večerašnji koncert Tropico benda u Kombank Areni, vladala je opšta euforija, a da je publika sa nestrpljenjem iščekivala njehov nastup govori i to, da je beogradska Arena bila premela da primi sve one koji su želeli da uživaju u spektaklu koji su im momci priredili. O njihovom nastupu pričalo se mesecima, a kako su i sami najavili publici su priredili neverovatan ugođaj. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus <<

Nastup su započeli pesmom "Zauvek tvoj", a frontmen grupe Aleksandar Cvetković, sajlom se spustio na binu i izazvao ovacije i vrisak. Nizali su se hitovi popularnog benda, od samog početka njihove karijere pa sve do danas, a pesme poput "Šta ću tebi ja", "Zaboravi", "Cao Bella", "Pusti ritam", izazvale su pravu euforiju, te su obožavaoci zajedno sa raspoloženim momcima pevali uglas. Publika je ovacijama dočekala i goste ovog spektakla Mariju Šerifović, Mateju Vukašinovića i Acu Pejoviča, sa kojim su u duetu otpevali umeru "Neko treći".

Veliki broj kolega došaoo je da pruži podršku ovim fenomenalnim momcia, među kojima su bili Marta Savić, Mrko Kon, Željko Vasić i mnogi drugi.

Evo ga pocetak. Sad odoh da djuskam Volim te bendeee #tropicoband #koncert #friends #music #pustiritam #proudfriend

A video posted by Vesna Zakonovic Arezina (@kevazakon) on Apr 16, 2016 at 12:03pm PDT

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.