Izvor: Scandal.rs, 19.Apr.2016, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spavajte uz zvuke gongova: Najveći učitelj gonga Don Konro u Beogradu

Master Don Konro poznat je u svetu kao jedinstven i poseban po mnogim kvalitetima. Njegova misija traje decenijama i on u svetu prenosi znanja o zvukoterapiji, gong jogi po mišićno emotivnim meridijanima, Starhenge strukturama, korespondenciji zvučnih vibracija s planetima, bojama, znakovima zodijaka i drugih drevnih kalendara. Znanje koje podučava objedinio je u svojoj filozofiji Gong puta te kroz sva područja delovanja uvek šalje poruke mira i tolerancije.

Pročitajte >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << još i… Put ka transformaciji svesti: Šta je “gong puja”?

Don Konro, Ines i Mladen Richter preneće znanje o istoriji gonga, demonstrirati njegovu snagu i dobrobiti. Posetioci će imati izuzetnu priliku da samostalno uče da sviraju gongove i pevajuće zdele. Upoznaće se s načinom izrade gongova, kao i u kojim prilikama i na kojim mestima se mogu koristiti.

U program je uključeno i predavanje o kreiranju Vrtova mira – Starhenge, te će se raditi vežbe iz Gong MEM Joge po meridijanima za pomlađivanje organizma.

Posetioci će naučiti kako se jednostavno, samostalno mogu regenerisati i osnažiti svirajući rezonantne instrumente te kako mogu postići zdravo i balansirano telo i vedar, slobodan i miran duh.

Na radionici će imati priliku da kupe pevajuće zdele i posebne ručno rađene drvene flaute, a saznaće gde i kako mogu nabaviti izuzetno kvalitetne gongove.

Uveče će biti organizovane zvučne kupke – zvučna putovanja s posebnom namerom za manifestaciju vaših želja i ciljeva.

Organizatori i domaćini, Lava i Vedar Vedski sve vreme će brinuti o svim potrebama posetilaca i prevodu s engleskog jezika.

Više informacija na FB stranici Vedar Vedski ili putem broja telefona +381691178078

Ostatak teksta pročitajte ovde: Spavajte uz zvuke gongova: Najveći učitelj gonga Don Konro u Beogradu

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.