Španska serija: Igor se zbližio sa Severininim sinom? (foto)

Izvor: Svet, 24.Maj.2015, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španska serija: Igor se zbližio sa Severininim sinom? (foto)

Igor Kojić (28) s obožavacima na Instagramu podelio je fotografiju na kojoj se vidi modno usklađena odeća spremna za izlazak. Na krevetu se nalazi muško i dečje odelo, ženska haljina i cipele.
Njih troje juče su prisustvovali proslavi diplome Severinine sestričine Mie.

A photo posted by Igor Kojic (@igorkojic) on May 23, 2015 at 7:02am PDT


Spremni za MiMi – napisao je Kebin sin u opisu fotografije. Par se nedavno prvi put pojavio zajedno u javnosti. Razmenjivali su poljupce, a zaljubljeni Igor nije skidao pogled sa svoje izabranice.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Igor Kojić se zbližio sa Severininim sinom! FOTO

Izvor: Svet plus, 24.Maj.2015

Severinin trogodišnji sin Aleksandar očigledno je prihvatio maminog novog dečka Igora Kojića. Pevačicin izabranik je na društvenim mrežama postavio veoma intresantnu fotografiju na kojoj njegovo odelo stoji pored dečijeg i ženske haljine sa cipelama i time potvrdio...Igor Kojić, Severina i...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.