Smršao 40 kilograma: Voditelj otkrio tajnu recept za uspeh

Izvor: Svet, 28.Avg.2014, 01:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smršao 40 kilograma: Voditelj otkrio tajnu recept za uspeh

Ivan Zeljković, poznati Zeka i bivši voditelj kviza “Želite li da postanete milioner”, smršao je 40 kilograma!
Zeljković nekoliko godina živu u Dubaiju i skoro svakodne vežba i vodi računa o svojoj ishrani.
Velika ljubav mu je sport, a pre svega triatlon. Kako je otkrio, trčao je tri polumaratona i nekoliko uličnih trka i sve trke je istrčao do kraja.
Kada je reč o ishrani, Ivan je otkrio da se trudi da jede pet puta dnevno kako bi na takav način izbegao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << prejedanje i jede na svaka tri sata.
“Trudim se da jedem na svaka tri sata i tako izacujem najgoru osobinu, a to je prejedanje. Volim jutarnji treninge i mada bih trebalo da ih imam svakog dana, malo ih kradem”, rekao je Zeljković.
Izvor: Bgonline
Foto: Facebook

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Izbacio najgoru osobinu: Ovako je Zeka milioner smršao 40 kilograma!

Izvor: Scandal.rs, 28.Avg.2014

Ivan Zeljković, poznati Zeka i bivši voditelj kviza “Želite li da postanete milioner”, smršao je 40 kilograma!..Zeljković nekoliko godina živu u Dubaiju i skoro svakodne vežba i vodi računa o svojoj ishrani...Velika ljubav mu je sport, a pre svega triatlon. Kako je otkrio, trčao je tri polumaratona...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.