“Šmizle” ga izludele: Dado Polumenta u lezbo klinču! (foto)

Izvor: Svet, 30.Maj.2015, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Šmizle” ga izludele: Dado Polumenta u lezbo klinču! (foto)

Nakon  višemesečne medijske pauze Dado Polumenta je odlučio da  svoju brojnu publiku obraduje duetskom numerom sa  novooformljenim ženskim bendom “Šmizle”.
Pod  producentskom palicom ekipe “IDJ Videos” proslavljeni  pevač i dve atraktivne dvadesetogodišnjakinje danonoćno  su snimali spot za pesmu pod nazivom “Flert” koja  sudeći prema tematici – a to je “muvanje” preko fejsa –  obećava da će biti veliki hit među mlađom populacijom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<
“Na fejsu imam  adresu, tamo piše sve o meni, onlajn ja sam svaki dan, kad  naučiš da voliš javi mi da znam” – glasi refren  pomenute numere a zanimljivo je i to da se Dado ovaj put  okušao i kao reditelj.
Naime, bez obzira na seksepil,  lepotu i zavodljivo uvijanje “Šmizli” na iznenađenje  muške pupulacije, pevač je odlučio da napravi par izmena  u scenariju, te u spotu uspeva da odoli njihovim čarima. A  čak je ostao ravnodušan i na njihovo međusobno maženje i  seksi lezbo scene.

“Ova numera je  prva u nizu još nekoliko dueta koja temeljno pripremam  poslednjih deset meseci i iako ne zelim da zvučim  pretenciozno sasvim sam siguran da publika biti oduševljena mojom predstojećom saradnjom sa velikim zvezdama.” kaže Dado i dodaje da se rado odazvao pozivu da snimi “Flert”  jer veruje da će numera biti vrcavi letnji hit a ujedno voli da pomogne devojkama na početku karijere.

“Mi smo Dadu beskrajno zahvalne zbog toga što je pristao da ukrstimo glasove, jer je on velika zvezda i smatramo da će njegovo ime biti velika odskočna daska za naše adekvatno predstavljanje publici”, dodaju “Šmizle neskrivajući oduševljenje.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

“Šmizle” ga izludele: Dado Polumenta u lezbo klinču! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 30.Maj.2015

Nakon  višemesečne medijske pauze Dado Polumenta je odlučio da  svoju brojnu publiku obraduje duetskom numerom sa  novooformljenim ženskim bendom “Šmizle”...Pod  producentskom palicom ekipe “IDJ Videos” proslavljeni  pevač i dve atraktivne dvadesetogodišnjakinje danonoćno  su snimali...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.