Sloba Vasić potvrdio vezu sa Topalkovom ćerkom! FOTO

Izvor: Svet plus, 04.Okt.2015, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sloba Vasić potvrdio vezu sa Topalkovom ćerkom! FOTO

Sloba Vasić poslednjih meseci bio je glavna tema domaćih medija zbog fizičkog napada na bivšu verenicu Valentinu Vučićević, ali je veoma brzo utehu našao u Heleni Topalović, što je sada i zvanično potvrdio.

Nakon raskida na društvenim mrežama se pojavila fotografija, na kojoj Zvezdu Granda teši ćerka poznatog pevača Milana Topalovića Topalka, od tada pokrenute nove spekulacije, da je Sloba verenicu ostavio upravo zbog nje. Da su njih dvoje zaista u vezi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << potvrdio je i pevač putem društvene mreže Fejsbuk, gde je uz zajedničku fotografiju ostavio komentar "Moj svet", dok Helena na društvenim mrežama postavlja takođe njihove zajedničke fotografije.

Posted by Helena Topalovic on Saturday, 26 September 2015

󾌧󾌧󾌧

Posted by Slobodan Vasic on Sunday, 27 September 2015

Od sada portal Svet Plus možete pratiti i na Viber-u!

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.