Sliku svoju (ne)ljubim: Nekad bih sebi bacio dolar i rekao biće bolje!

Izvor: Scandal.rs, 30.Mar.2015, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sliku svoju (ne)ljubim: Nekad bih sebi bacio dolar i rekao biće bolje!

Da glumački posao nije lak potvrđuje i Kolin Farel, koji je iskreno priznao dve stvari: kao prvo, da “gugla” sam sebe, a drugo, kako se ne oseća baš najbolje dok to radi.

Šarmantni Irac tako je iskreno priznao kako se ne oseća dobro dok gleda svoje slike, iako se njegovo ime neprestano nalazi na raznim listama najpoželjnijih frajera današnjice.

Kad god sam guglao svoje ime u prošlosti, to je uvek išlo s osećajem da sam apsolutno govno“, otkrio >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << je za Glamour i dodao:

Ponekad kad vidim svoju sliku, mislim da sam ovog lika video na ulici bacio bih mu dolar i rekao da će biti bolje“.

Inače, slavni glumac igraće u novoj sezoni popularne serije “True Detective”, na oduševljenje brojnih fanova.

Ljudi misle da je veoma zabavno da jedete ono šta želite. I jeste prvih dan-dva, a kad si već na drugom čizburgeru ili pomfritu u 11 ujutro, i nije toliko“, otkrio je o nabijanju mase za novu ulogu.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.