Slatka osveta: Muža i sestru uhvatila u preljubi, pa ih ostavila gole na parkingu

Izvor: Svet, 20.Dec.2014, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slatka osveta: Muža i sestru uhvatila u preljubi, pa ih ostavila gole na parkingu

Kineskinja Ting Su neko vreme je sumnjala da je suprug Čeng vara, ali pravo iznenađenje je usledilo kada je saznala ko je njegova ljubavnica.
Naime, Su je supruga uhvatila na parkingu tokom seksa s njenom sestrom bliznakinjom u automobilu, a njihovu lokaciju otkrila je preko mobilnog sistema za praćenje.

Čim ih je spazila, odmah im je dala do znanja da su otkriveni, a iznenađeni par je brže bolje izašao iz automobila, pokušavajući da se opravda, iako su oboje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << bili potpuno goli.
Su je brzo smislila kako će im se osvetiti pa je iskoristila trenutak njihove nepažnje, ušla u suprugov automobil i odvezla se u nepoznatom pravcu, ostavivši ih gole na parkingu.

Izvor i foto: 021.rs

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Uhvatila-muza-u-seksu-sa-sestrom-bliznakinjom-Bolju-osvetu-nije-mogla-da-smisli

Izvor: medio.rs, 20.Dec.2014

Žena je već neko vreme sumnjala u vernost svog supruga, ali najviše se šokirala kada je otkrila ko je njegova ljubavnica, ali bez obzira na sve nije htela da propusti priliku da ih osramoti..Kineskinja Ting Su bila je sigurna da je suprug vara, pa je odlučila da sazna da li je to zaista istina,...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.