Slađana Petrušić iskreno: Volela bih da se Jelena vrati u Parove!

Izvor: Svet plus, 25.Nov.2015, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slađana Petrušić iskreno: Volela bih da se Jelena vrati u Parove!

Slađana Petrušić protekle večeri vratila se u luksuznu vulu rijalitija Parovi, a pre samog ulaska otkrila je da bi volela da se vrati i Jelena Golubović.

Iako je izbačena iz rijalitija Parovi zbog fizičkog nasilja nad Jelenom Golubović, Slađana Petrušić otkrila je da bi volela da se rediteljka vrati nazad u šou. ''Kada bi se i Golubovićka vratila, meni je to super! Ja bih čak i spavala sa njom u krevetu. Delile bismo jastuk ako treba. Biće mi drago da se vrati'', >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << rekla je Slađana za portal Heppy televizije. Pored toga, pevačica je uzburkala strasti u vili. Ona je danas Mikiju nagovestila da Anđela možda ima tajni zadatak, i da glumi ljubav prema njemu. 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.