Slađa Petrušić: Nikada ne bih dala novac u crkvu

Izvor: Svet, 05.Okt.2015, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slađa Petrušić: Nikada ne bih dala novac u crkvu

U “Parovima” su gledaoci imali priliku da postave pitanje učesnicima, te ih je tako zanimalo nešto o prošlosti Slađe Petrušić. Naime, pokrenula se priča kako je Slađa proneverila novac časnih sestara koji je bio namenjen u humanitarne svrhe. Hrvatica je demantovala ovu priču, uz komentar da se radilo o prevari.
“Kada smo saznali da je jednom malom potrebna pomoć, trebalo je da se skupi novac, a radilo se o prevari. Dobili su po nosu par puta od mene jer više od pola >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << njih nisu tako časne. Samo sam se zakačila sa jednom časnom koja je nagrađena za najhumanitarniju. Ona je poslala dopis jednom listu gde je ona na kraju rekla da joj ne stavljaju ime uz golu ženu. Rekla je kako ona mene ne poznaje. Ona je čudna bila, malo nečasna. Nikada ne bih dala novac u crkvu i časnima, jer 70 posto tih časnih i sveštenika nisu dobri”, rekla je Slađa koja tvrdi da nije proneverila novac.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slađa Petrušić: Nikada ne bih dala novac u crkvu

Izvor: Scandal.rs, 05.Okt.2015

U “Parovima” su gledaoci imali priliku da postave pitanje učesnicima, te ih je tako zanimalo nešto o prošlosti Slađe Petrušić. Naime, pokrenula se priča kako je Slađa proneverila novac časnih sestara koji je bio namenjen u humanitarne svrhe. Hrvatica je demantovala ovu priču, uz komentar...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.