Sindi opet prozvala bivšeg, ali i njegovu porodicu!

Izvor: Prva.rs, 31.Jul.2014, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sindi opet prozvala bivšeg, ali i njegovu porodicu!

"Jadan moj bivši muž od metar i 93cm i 100kg. Zamalo ga nisam "prebila". Ja sa 50kg, a ja koja imam uredno sve dokaze za nasilje u porodici 3 godine nikome ništa.
Jadni njegovi roditelji iz ugledne porodice iz koje majka trpi i ćuti zbog para njegovog tate, a istog ne može da gleda očima. To da joj muž 3 godine živi sa drugom ženom, a bivša snajka im sponzoruša, jer je ostavila njihovog sina i nije htela da trpi prevare, uvrede i batine i ne ugleda se na njegovu "uzornu" mamu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs <<
A da, i nisam kupila diplomu Mega trend univerziteta kako bih se pretstavljala kao "diplomirani ekonomista.
Ccc, kakva je to zemlja u kojoj ne mogu da se zaštitim od "uglednih" bolesnika i psihopata na položajima. Zemlja u kojoj su poremećene osnovne moralne vrednosti. Daje se 200.000e za izgradnju crkve da bi im bog oprostio grehe, a za unuce 0 din, jer hoće da unište majku deteta.
Majci ne trebaju vaše jadne pare, ja sam majka deteta i nećete me uništiti. Biću i dalje lepa, dobra  pravična, a to će pobediti ružnoću, zlo i pakost vašu... kiss", poručila je Ivana bivšem suprugu i njegovoj porodici putem fejsbuka. 

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.