Sin Klinta IStvuda progovorio o gubitku devojke: Njenu smrt ne mogu da prebolim!

Izvor: Svet plus, 24.Avg.2016, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sin Klinta IStvuda progovorio o gubitku devojke: Njenu smrt ne mogu da prebolim!

Sin legendarnog glumca Klinta Istvuda, Skot, prvi put je javno progovorio o tragediji koju je doživeo, kada mu je u saobraćajnoj nesreći poginula devojka.

Mladi i atraktivni glumac, do sada nikada nije pričao o svom privatnom životu, ali je za autralijansko izdanje časopisa GQ, prvi put pričao o tragediji koju je doživeo. Pre nekoliko godina u saobraćajnoj nesreći poginula mu je devojka koju je mnogo voleo, te od tog dana veoma teško upoznaje pripadnice lepšeg pola i >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << upušta se u veze sa njima: "Gubio sam prijatelje i pre. Čak i odlične prijatelje. Ali nikad nisam izgubio nekoga sa kim sa bio intiman u tom smislu, nekoga sa kim sam bio u vezi", izjavio je Skot i dodao:

"Ono što je najgore, jeste da je to bio manji sudar, ali su za sve krivi erbegovi. Njen je eksplodirao i izbacio projektil kroz njeno telo i presekao joj kičmu. Nikome ovo nisam rekao, ali još uvek nisam pozvao njenog oca… Ne mogu da nađem prave reči. Lako je zaljubiti se kada si mlad, zar ne? A onda shvatiš da ta osećanja ljubavi, strasti ili požude dođu brzo, ali istom brzinom mogu i da odu", zaključila je nova zvezda filma Odredi otpisanih.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.