Silvester Stalone o svojim slikama: Pokušavam da prikažem Rambovu podsvest

Izvor: Svet, 28.Maj.2015, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Silvester Stalone o svojim slikama: Pokušavam da prikažem Rambovu podsvest

Posle izložbe slika koju je imao u Nici, glumac Silvester Stalone govorio je u intervjuu za Hollywood Reporter o inspiraciji i drugim detaljima vezanim za njegovo likovno stvaralaštvo.
Nemojte ovo shvatiti sarkastično, ali pokušavam da prikažem podsvest Džona Ramba. To je kao da ste izgubljeni u šumi u kojoj vas love, što je uvek filmska inspiracija“, izjavio je Stalone.
Mnoge njegove slike su inspirisane ulogama koje je ostvario u filmovima. S druge >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << strane, neke slike su inspirisane drugim poznatim ličnostima, među kojima su i Majkl Džekson, Džejms Din i Staloneova bivša supruga Brigit Nilsen.
Poznate ličnosti žive dva života: privatni i kreativni. Svi oni na kraju dožive smrt karijere, što je mračna tema koju sam nekada istraživao, ali više to ne radim“, rekao je glumac.
Holivudska zvezda kaže da slika svakodnevno, kao i da su mu najveći uzori, kada je likovna umetnost u pitanju, Kazimir Malevič i Frensis Bejkon.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Silvester Stalone o svojim slikama: Pokušavam da prikažem Rambovu podsvest

Izvor: Scandal.rs, 28.Maj.2015

Posle izložbe slika koju je imao u Nici, glumac Silvester Stalone govorio je u intervjuu za Hollywood Reporter o inspiraciji i drugim detaljima vezanim za njegovo likovno stvaralaštvo...“Nemojte ovo shvatiti sarkastično, ali pokušavam da prikažem podsvest Džona Ramba. To je kao da ste izgubljeni...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.